2-2 66 min John P ass C-M
2-3 69 min Vrångö

Laget : Nikki - Mike, Wallnér, Hultenius, Per - Jesper, Erik R - Samuel, David, Jompa - Patrik
På bänken: Kalle, C-M, John P
Spelmässigt ganska jämt från början där båda lagen försöker rulla från backlinjen. Efter ca 10 minuter får Vrångö ett inkast på vänsterkanten efter bl.a. en av deras spelare trampat av Samuels ena sko utan åtgärd. På den efterföljande inkastet slår Vrångö ett inlägg som nickas rakt ut av en försvarare och vid straffområdet skjuter en Vrångöspelare bollen upp i nättaket. Resten av halvleken är lite trevande där Vrångö har lite mer och bättre anfall än oss. Vi har ett par bra chanser men deras målvakt räddar.
1-0 till Vrångö i paus, som var det något bättre laget.
Vi börjar klart bättre i andra och trycker ner Vrångö. Vi får en hörna som Erik R slår, bollen hamnar hos Patrik som spelar Kalle som skottfintar och skjuter sedan bollen upp i nättaket. 2 minuter efter vårt mål för Vrångös ena mittback sitt andra gula kort och blir därmed utvisad. Vårt spelövetag blir ännu mer påtagligt men Vrångö ställer om bra och har några vassa anfall. Vid en omställning kommer de runt på högerkanten och slår in bollen framför mål där deras spelare lyckas trots bevakning få in 2-1 till Vrångö. Anfallet efter får vi en frispark ca 10 meter utanför straffområdet till vänster. C-M är snabb i tanken och begär inget avstånd utan slår en fin boll över Vrångös backlinje där John P tar ner bollen och placerar den i mål. Några minuter efter vårt kvitteriing tappar vi bollen alldeles för lätt på mittplan och Vrångö ställer om och får en hörna. Hörnan är för lågt slagen och vi försöker rensa men bollen kommer ut framför straffområdet där deras spelare får till en kanonträff i Nikkis vänstra kryss. Vi fortsätter pressa på och skapar en hel del chanser. C-M och John håller på att göra en repris på 2-2 målet men John blir trängd när han skall nicka denna gången. C-M får till ett jätteskott som målvakten får på fingertopparna på och styr bollen i ribbans underkant och ut. Vrångö kommer i ströanfall och några är farliga men ingen utdelning. I slutet vänder John bort en försvarare och skjuter stenhårt men målvakten får upp en hand och räddar.
Vrångö vinner vilt kämpande med en man mindre med 3-2. Vi gör en mycket bra andra halvlek men får inte till avsluten.